E-dokumentnetværk og kommunikationskanaler

Integrer med NemHandel

NemHandel er et netværk, som gør det muligt at sende elektroniske forretningsdokumenter nemt og sikkert via internettet i OIOUBL og OIOXML.

Integrer med VANS

VANS er et lukket netværk, som anvendes til udveksling af elektroniske forretningsdokumenter i Danmark og i Europa, primært i formatet EDIFACT.

Integrer med dit økonomisystem vha. filindlæsning og filudlæsning

Vores DIGITAL CAB Connector gør integrationen med jeres økonomisystem simpelt.

Integrer med dit økonomisystem via API

DIGITAL CAB API gør det muligt at integrere DIGITAL CABs system direkte ind i jeres egne systemer som f.eks. jeres økonomisystem

Integration med eksterne FTP servere

Anvend enten jeres egen FTP server eller en hostingpartners FTP server til afsendelse og modtagelse af elektroniske forretningsdokumenter ved at DIGITAL CAB kobler på den eksterne FTP konto og henter og afleverer de elektroniske forretningsdokumenter.

Integration med eksterne SFTP servere

Anvend enten jeres egen SFTP server eller en hostingpartners SFTP server til afsendelse og modtagelse af elektroniske forretningsdokumenter ved at DIGITAL CAB kobler på den eksterne SFTP konto og henter og afleverer de elektroniske forretningsdokumenter.

Integration via mail

Send og modtag elektroniske forretningsdokumenter via mail, hvor I kan vedhæfte og sende de elektroniske dokumenter til mailadresse hos DIGITAL CAB. Vi kan tilsvarende vedhæfte og sende dokumenter til en ønsket mailadresse hos jer.

Integration via FTP/FTPS konto hos DIGITAL CAB

Gør det muligt for jeres kunder, jeres leverandører og jeres egen virksomhed at integrere med DIGITAL CAB til at sende og modtage forretningsdokumenter vha. en FTP(S) konto hos DIGITAL CAB.

MobilePay

Afsend MobilePay fakturaer til dine private kunder.