Hvem er DIGITAL CAB?

Vi har mange års erfaring i elektronisk samhandel både via NemHandel, VANS mm. (netværk til udveksling af elektroniske forretningsdokumenter).

Vi har leveret løsninger i EDIFACT standarden siden DIGITAL CAB blev grundlagt og vi var med fra begyndelsen da de offentlige fakturastandarder OIOXML og siden OIOUBL kom til.

Ud over understøttelse af de forskellige standarder for elektroniske forretningsdokumenter, løser vi også opgaver med f.eks. CSV filformater samt udveksling af elektroniske forretningsdokumenter via øvrige kanaler som f.eks. SFTP, mail etc.

Hvorfor vælge DIGITAL CAB?

Mange kan håndtere OIOUBL/OIOXML modtagelse og afsendelse via NemHandel, men vi øger værdien yderlige i løsningerne ved også at tilbyde tillægsmoduler som f.eks. DIGITAL CAB E-fakturafilter. Vores løsning ligger i skyen og det giver den fordel at drift og backup er noget vi tager os af.

Vores løsning kan fuldautomatisk integreres med jeres økonomisystem. Vi har leveret løsninger til både store og små virksomheder fra et bredt udsnit af brancher.

DIGITAL CAB benytter et hostingcenter til vores driftsmiljø som udelukkende anvender strøm fra fornybare ressourcer samt vandkraft og er certificeret CO2 neutral.

DIGITAL CAB ApS

Anpartsselskab stiftet den 1/4-2003. Adm. direktør: Allan Beck Jensen