Det er nu muligt at tilmelde sig hos DIGITAL CAB, så et ukendt CVR nummer automatisk bliver tilmeldt inden den videre behandling og afsendelse af en opkrævning/faktura. På den måde spares både det manuelle arbejde med tilmeldingen og at nogle opkrævninger måske ikke ender med at blive sendt, hvis det skulle smutte med at få oprettet alle ukendte CVR numre.

Send en mail til servicedesk@digitalcab.dk, hvis du ønsker at høre mere om denne mulighed eller vil tilmelde dig

Hvordan fungerer den automatiske tilmelding? I dag modtager du som kunde en mail med et link til vores tilmeldingsassistent når systemet støder på et ikke-kendt CVR nummer. Når du følger linket i mailen logger du ind på Kundeweb og her bliver du guidet gennem tilmeldingsprocessen af CVR nummeret. Denne manuelle process kan nu overlades til systemet ved at dataene til CVR nummeret hentes fra CVR registeret, mens resten af indstillingerne til CVR nummeret hentes fra jeres kontoindstillinger såsom afregningsmetode, kontaktpersoner osv. På denne måde bliver alle opkrævninger sendt, hvis det øvrige dataindhold i opkrævningen/fakturaen ellers er i orden.

Et automatisk tilmeldt CVR nummer kan efterfølgende justeres via Kundeweb på lige fod med de manuelt tilmeldt CVR numre.

NB: Bemærk venligst at målgruppen for denne løsning er kunder som ikke har et særligt krav om en bestemt reference knyttet til det automatisk tilmeldte CVR nummer